Boris Weijers

Boris Weijers - Drummer

Van blues tot rock, van jazz tot disco, als drummer zorgt Boris ervoor dat het ritme door de zaal knalt. De avond is pas geslaagd als iedereen op de dansvloer is geweest en een fantastische avond heeft gehad!

Daan Tonies

Daan Tonies - Basgitarist

Als meester van de lage tonen laat Daan de juiste groove voelen en staat garant voor een strakke- en stevige fundering onder dit “gekkenhuis” vol muzikanten!

Joost Tonies

Joost Tonies - Gitarist

Met gitaristen als John Mayer, Mark Lettieri en Robben Ford als voorbeelden, brengt Joost graag alles van pop, blues, soul, funk en fusion ten gehore! Joost staat graag op het podium en met de rest van de band maakt hij dat ieder feest naar een hoger niveau getild wordt!

Michiel Barendse

Michiel Barendse - Toetsenist

Michiel is de toetsenist die voor de harmonische basis zorgt. Met zijn heldere pianoklanken en scheurende Hammond geeft hij de juiste sfeer aan ieder nummer.

Caila Oostdam

Caila Oostdam - Zangeres

Caila laat op uw easy-listening feestjes de jazz door uw aderen stromen, maar deinst er niet voor terug om met haar krachtige belt stem ook op de grote podia iedereen uit het publiek omver te blazen.

Rintje Hogervorst

Rintje Hoogervorst - Technicus

Als muzikant en podiumtechnicus staat Rintje garant voor een vlekkeloze ondersteuning van de muzikanten en artiesten. Met ervaring in vele theaters, grote buiten evenementen en gezellige dorpspleinen plaatst hij de juiste setting op de locaties. Daarnaast is hij te boeken als DJ. Zijn specialisatie is 70s & 80s muziek, maar ook Nederlandstalige feestmuziek ontbreekt niet in zijn repertoir.

Sara

Sara Mossel - Zangeres

Bij deze jonge zangeres is muziek met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan staat zij al op het podium en zit het entertainen haar in het bloed.

Middel 1

Manon Gelevert - Zangeres