Boris Weijers

Boris Weijers - Drummer

Van blues tot rock, van jazz tot disco, als drummer zorgt Boris ervoor dat het ritme door de zaal knalt. De avond is pas geslaagd als iedereen op de dansvloer is geweest en een fantastische avond heeft gehad!

Daan Tonies

Daan Tonies - Basgitarist

Als meester van de lage tonen laat Daan de juiste groove voelen en staat garant voor een strakke- en stevige fundering onder dit “gekkenhuis” vol muzikanten!

Eefje Paddenburg

Eefje Paddenburg - Zangeres

Vanaf het eerste moment is Eefje een vrolijke gangmaakster als zangeres binnen ons collectief. Rustige easy-listening of een knallende show, zij weet altijd het publiek te vermaken.

Bart Weijers

Bart Weijers - Zanger

Bart is de frontman van CrazyHouse. Alleen of samen met de frontladies zorgt hij voor een spetterende muzikale show! Een geweldige zanger en entertainer die samen met de rest van de band ervoor zorgt dat ieder optreden een echt feest wordt!

Joost Tonies

Joost Tonies - Gitarist

Met gitaristen als John Mayer, Mark Lettieri en Robben Ford als voorbeelden, brengt Joost graag alles van pop, blues, soul, funk en fusion ten gehore! Joost staat graag op het podium en met de rest van de band maakt hij dat ieder feest naar een hoger niveau getild wordt!

Michiel Barendse

Michiel Barendse - Toetsenist

Michiel is de toetsenist die voor de harmonische basis zorgt. Met zijn heldere pianoklanken en scheurende Hammond geeft hij de juiste sfeer aan ieder nummer.

Caila Oostdam

Caila Oostdam - Zangeres

Caila laat op uw easy-listening feestjes de jazz door uw aderen stromen, maar deinst er niet voor terug om met haar krachtige belt stem ook op de grote podia iedereen uit het publiek omver te blazen.

Rintje Hogervorst

Rintje Hoogervorst - Technicus

Als muzikant en podiumtechnicus staat Rintje garant voor een vlekkeloze ondersteuning van de muzikanten en artiesten. Met ervaring in vele theaters, grote buiten evenementen en gezellige dorpspleinen plaatst hij de juiste setting op de locaties. Daarnaast is hij te boeken als DJ. Zijn specialisatie is 70s & 80s muziek, maar ook Nederlandstalige feestmuziek ontbreekt niet in zijn repertoir.

Sam Nieuwenhuijs

Sam Nieuwenhuijs - Toetsenist

Vol energie en met een grote glimlach kan Sam een te gek optreden neerzetten als één van de toetsenisten van de band! Deze sound-master creëert met zijn geluid een flinke laag extra jus over het geheel.

Sara

Sara Mossel - Zangeres

Bij deze jonge zangeres is muziek met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan staat zij al op het podium en zit het entertainen haar in het bloed.

Judith van Drunen

Judith van Drunen - Zangeres

Judith van Drunen heeft in de afgelopen jaren de daken er af geblazen op de grootste podia van Nederland. Ze weet als geen ander het publiek te entertainen en raakt met haar grote bereik bij iedereen de juiste snaar.