Voor een fantastisch en spetterend optreden bent u bij CrazyHouse Collective aan het juiste adres. Dit collectief is uitgerust met enthousiaste, jonge, professionele muzikanten en speelt in verschillende formaties. Van een 7-mans band, tot een akoestisch duo. Zij zijn daardoor op alle soorten evenementen en feesten inzetbaar. Op deze site vindt u altijd de juiste muzikale invulling voor uw evenement of feest!

Eefje Paddenburg

Zangeres
Eefje Paddenburg

Michiel Barendse

Toetsenist
Michiel Barendse

Boris Weijers

Drummer
Boris Weijers

Joost Tonies

Gitarist
Joost Tonies

Daan Tonies

Basgitarist
Daan Tonies

Rintje Hoogervorst

Technicus
Rintje Hogervorst

Sara Mossel

Zangeres
Sara

Caila Oostdam

Zangeres
Caila Oostdam

Manon Gelevert

Zangeres
Middel 1

CrazyHouse

Bent u op zoek naar een topband met de garantie dat het een waanzinnig feest gaat worden met professionele muziek en entertainment, dan is CrazyHouse dé band waar u naar zoekt! Laat u meeslepen tijdens de show waarin de meest bekende meezingers en flitsende hits van vroeger en nu voorbijkomen.

The B.E. Bartons Jazzband

Jazz, Pop, Soul & Easy Listening. The B.E. Bartons Jazzband maakt het allemaal waar en zorgt voor een gezellige sfeer. Moderne livemuziek met een grote knipoog naar de jazz van de vorige eeuw. Deze enthousiaste en professionele band is een must voor uw receptie, borrel of ieder ander evenement!

CrazyHouse Acoustic

Zonder enige vorm van versterking, is deze akoestische formatie van CrazyHouse direct speelklaar. Deze opstelling is als duo, trio of kwartet inzetbaar voor een gemoedelijk en sfeervol optreden waarbij het volume onder de geluidsbarrière blijft!